London Fields Filmine Gişe Şoku!

Hollywood’un ünlü yıldızı Amber Heard’ın başrolde yer aldığı London Fields filmi, tüm zamanların en kötü ikinci açılış hasılatını elde etti

London Fields Filmine Gişe Şoku!
29 Ekim 2018 - 23:10
Hollywood’un ünlü yıldızı Amber Heard’ın başrolde yer aldığı London Fields filmi, tüm zamanların en kötü ikinci açılış hasılatını elde etti.

ABD’de 26 Ekim Cuma günü 613 sinemada vizyona giren film, gişe tarihinin en kötü ikinci açılışını yaptı.

Hafta sonu elde ettiği izlenme sayısı ile 160 bin dolar hasılat kazanan London Fields, her bir sinema salonundan ortalama 262 dolar kazanmış oldu.

London Fields, 600’ün üzerinde sinema salonunda gisterime girmesiyle içinde yer aldığı kategoride 2008 yılında vizyona giren Proud American filminin arkasında ikincilik elde etti.

Fred Ashman’in yönettiği Proud American adlı film, vizyona girdiği hafta sadece 96 bin dolarlık bilet satışıyla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Amber Heard’ın başrolde yer aldığı, Martin Amis'in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan gerilim filmi London Fields, 2015 yılında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yapamadan, gösteriminden bir gün önce festivalden çekilmişti.

Yönetmen Mathew Cullen'ın filmin yapımcılarını dava etmesiyle yeniden gündeme gelen film için Cullen, yapımcıların, kendisinin izni olmadan kurguya ek sahneler eklediklerini öne sürmüştü.

2016'da Heard'ın eski eşi Johnny Depp'e şiddetli geçimsizlik sebebiyle dava açmasıyla birlikte filmin yapımcıları Heard'a 10 milyon dolarlık dava açmış ve filmi tamamlamadığını iddia etmişlerdi. Karşılığında Heard da yapımcıları dava ederek, sözleşmesinde öngörüldüğünden daha fazla çıplak sahnede yer almış gibi görünmesini sağlamak için gizlice dublör tuttuklarını iddia etmişti.

Ölümcül ve cazibeli bir kadın olan Nicola’nın, hayatındaki erkeklerden birinin kendi katili olacağını bilerek onları kaotik bir örümcek ağının içine çekmesini konu alan filmin kadrosunda Cara Delevingne ve Johnny Depp de yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum